Η AP Legal Διακριθείσα Δικηγορική Εταιρεία στην Legal500 EMEA

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η δικηγορική μας εταιρεία AP LEGAL, αναδείχθηκε από το νομικό οδηγό Legal500 EMEA ως Διακριθείσα Δικηγορική Εταιρεία (Leading Law Firm) στην Ελλάδα για το 2015, στην παροχή νομικών υπηρεσιών στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίας και Media, καθώς και στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών. Παράλληλα, οι  δικηγόροι, εταίροι της Δικηγορικής Εταιρείας, Αλεξάνδρα Αργυροπούλου και Άρης Παπασπυρίδης, αναδείχθηκαν ως Διακριθέντες Δικηγόροι (Leading Individuals) στους ίδιους τομείς.

Το Legal500 είναι ο πιο αναγνωρισμένος νομικός οδηγός διεθνώς που περιλαμβάνει μόνο τις καλύτερες δικηγορικές εταιρείες από όλον τον κόσμο, αποκλειστικά και μόνο με κριτήρια, την ποιότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, την εξειδίκευση των δικηγόρων και τον αριθμό των νομικών υποθέσεων που έχουν χειρισθεί στον κάθε τομέα πρακτικής.

Η βράβευση αυτή είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας και μεγάλη αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειάς μας στην παροχή ποιοτικών νομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάκρισή μας στο νομικό οδηγό Legal500, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.legal500.com/firms/16884/21915